Cal Magí de Vilanova
Habitatge d'ús turístic
inscrit al Registre de Turisme de Catalunya HTUL-000003


Casa de Vacances en Àmbit Rural

Francesc X. Amorós Piera

LA CASA

Cal Magí de Vilanova és una casa situada als afores del poble de Vilanova de Bellpuig,  ideal per a trobades d'amics o familiars, caps de setmana  i vacances.

La casa té tres pisos. A la planta semisoterrani, hi ha una sala de jocs amb taula de ping-pong, futbolí i bicicletes a disposició dels clients; un menjador sala d’estar, una cuina i un bany complet. Des d’aquesta sala es pot accedir al jardí i a la piscina.

A la planta principal, hi ha una cuina equipada, saleta de rentar i un bany de servei;  un menjador sala d’estar amb llar de foc i sortida directament al jardí i piscina.

A l’altra banda del mateix primer  pis hi ha quatre habitacions, una d’elles amb bany interior i un bany a compartir.

A la segona planta, hi ha una zona d’estar, des de la qual s’accedeix a dues habitacions dobles, una triple (ampliable) i un bany.

La casa disposa de Wi-Fi gratuït i TV a totes les habitacions.

Al jardí hi ha una barbacoa,  una zona amb gespa per a jugar, taula i cadires per a poder fer sopars a l’aire lliure i  una piscina (amb una zona infantil de poca profunditat i una altra part més fonda) d’una llargada d’uns 12 mts. 

La casa es lloga sencera, si bé, per a celebracions puntuals, es pot consultar la disponibilitat d’espais independents.

 

Capacitat per a 15 persones 6 Habitacions Piscina Hidromassatge Llar de Foc Calefacció Barbacoa Rentadora Rentaplats Microones ADSL Play Station Sala de Jocs Música